Afhaalmenu feestdagen
- Tartaar van licht gerookte Schotse zalm 'Wester Ross' / gebrande paprika / dille / geitenkaas
- Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème
- Fazant / fine Champagne / wintergarnituur
- Dessert / crêpe Suzette / vanille
- 1/2 huis gebakken tafelbrood per persoon inbegrepen
- prijs: 65,00 Euro
- Dit is een vast menu waarin geen aanpassingen mogelijk zijn.
Starters, to share
- Meat Sticks, 6 stuks, salsa van tomaat met chili: 16,00 Euro (nog te frituren)
- Visreepjes met verse tartaarsaus, voor 2 à 4 personen: 16,00 Euro (nog te frituren)
- Mangalica Monte Nevado ham, 100 gram: 16,00 Euro
- 6 Zeeuwse diepe oesters, geserveerd met 3 dips (afzonderlijk geserveerd): 24,00 Euro
- 6 Zeeuwse diepe oesters met gelee van ponzu, limoen en koolrabi: 30,00 Euro
Voorgerechten
- Garnaalkroket 'Notarishuys': 6,00 Euro / stuk (nog te frituren)
- Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème: 12,00 Euro
- Tartaar van licht gerookte Schotse 'Wester Ross' zalm / gebrande paprika / dille / geitenkaas: 18,00 Euro
- Huisgemaakte wildterrine / eendenlever / confit van ui en peer / brioche toast: 18,00 Euro
- Crudo van sint-jakobsschelpen / bergamot / polderaardappel: 21,00 Euro
- 1/2 zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen: 27,00 Euro
Hoofdgerechten
- Roulade van gevulde kalkoen / oude porto / boschampignons / wintergarnituur: 26,00 Euro
- Ragout van hert / Grand Veneur / wintergarnituur: 27,00 Euro
- Fazant / fine champagne / wintergarnituur: 29,00 Euro
- Zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen / kruidenpuree: 49,00 Euro
- Alle hoofdgerechten kunnen besteld worden vanaf minimum 2 personen. De vleesgerechten worden geserveerd met een sauté van wintergroenten, peertje in rode wijn en heerlijke tartiflette. Bij de zeetong voorzien we eveneens een sauté van wintergroenten en smeuïge kruidenpuree. De garnituren zijn eenvoudig op te warmen in de oven. U heeft bijgevolg geen friteuse nodig.
Dessert
- Dessert / crêpe Suzette / vanille: 9,00 Euro
- Chocolademousse 'Notarishuys': 7,00 Euro
- Onze desserts worden geserveerd in een glas dat u niet hoeft terug te brengen.
Extra's
- Royal Belgian Caviar (potje 10 gram): 29,00 Euro
- Huisgebakken tafelbroodje: 3,00 Euro
- Picon 'Notarishuys', 1 liter: 32,00 Euro
Extra informatie
- Om fouten te vermijden, is het enkel mogelijk om online te bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van het systeem een automatische bevestiging met overzicht van uw bestelling.
- Bestellen voor Kerstavond of Kerstdag kan tot en met dinsdag 19 december om 11 uur.
- Bestellen voor Oudejaarsavond kan tot en met dinsdag 26 december om 11 uur.
- Afhalen is mogelijk op: zondag 24/12: van 16:00 tot 17:30 uur, op maandag 25/12: van 10:30 tot 12:00 uur en op zondag 31/12: van 10:30 tot 12:00 uur
- Alle gerechten zijn er op voorzien om het u heel eenvoudig te maken de dag zelf. Hou er wel rekening mee: hoe meer verschillende keuzes, hoe meer werk nog de dag zelf.
- Wij werken met gerecycleerd verpakkingsmateriaal. Alles is wegwerp. U hoeft niets meer terug te brengen.