Welkom bij Notarishuys Restaurant / Pure Hotel

Gastronomisch tafelen en exclusief overnachten in een stijlvol kader

Puur genieten in hartje Diksmuide

Notarishuys in Diksmuide huisvest Restaurant Notarishuys en Pure Hotel. Dit unieke gebouw heeft zijn naam niet gestolen. In de loop der jaren woonden hier vier generaties notarissen. Tot 2004, toen Bert en Jessica Boussemaere-Seys, uw gastheer en gastvrouw, het pand verbouwden tot een gezellig, gastronomisch restaurant. In 2013 werd in de grote tuin een modern paviljoen bijgebouwd, met vier exclusieve kamers, onder de naam “Pure Hotel”.

In hotel en restaurant Notarishuys heerst een authentieke en warme sfeer. De architectuur en de inrichting van het pand spelen daarin een grote rol. Maar ook het prachtige tuinterras met zicht op het groen en de charmante 200 jaar oude beuk centraal in de tuin zorgen voor een uniek en rustgevend kader.

Zowel hotelgasten als gasten van het restaurant kunnen gratis parkeren.

Geniet van de rust en van de streek

Notarishuys ligt in het centrum van Diksmuide op ongeveer 1 kilometer van de IJzertoren en het Museum aan de IJzer. In een straal van 20 tot 30 minuten rijden met de wagen bereikt u leuke trekpleisters zoals Ieper met zijn historisch centrum en oorlogsverleden, de winkelstad Roeselare, het middeleeuwse Brugge en natuurlijk de Belgische kust. Een ideale uitvalsbasis voor een weekendje Westhoek.

Het fietsnetwerk Westhoek biedt meer dan 2.500 kilometer fietswegen. Aan de hand van knooppunten stelt u zelf uw route samen. Of u kiest een van de vele thematochten die vertrekken of passeren in Diksmuide. Ook leuk is de autovrije fietsroute die Diksmuide verbindt met Nieuwpoort.