Gerookte rivierpaling

aardpeer & ganzenlever

°°°°°°

Spinkrab 

selder & pomelo

°°°°°°

Gegrilde griet

butternut pompoen & geroosterde pompoenpitten

°°°°°°

Filet van hertenkalf

Grand Veneur & Maroilles

°°°°°°

Doyenné peer

brownie & vanille

OF

Selectie hoevekazen (+ 9,00 €)

Michel Van Tricht

 

Prijs: 

85,00 €

Menu 'Notarishuys' wordt steeds geserveerd voor het volledige tafelgezelschap.

Lust u iets niet of heeft u een bepaalde allergie? Laat dit dan gerust vooraf weten, dan passen wij het menu waar nodig voor u aan.

Mits vermelding bij reservatie, kunnen wij ook vis voorzien in plaats van vlees als hoofdgerecht.

Laatste tijdstip bestelling menu 'Notarishuys': ’s middags voor 13:00 en ’s avonds voor 20:00

Chef Bert Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron, verse vis uit de Noordzee, zuivel van de Diksmuidse hoeves, lokaal vlees, geurige kruiden,.... Laat u verrassen door de pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot hun recht laten komen.