NOORDZEEKRAB . komkommer . citroen . gember . kruiden

SINT-JAKOBSSCHELP . schorseneer . Diksmuidse brokkelkaas . Wostyn mosterd

OSSENSTAART . zwarte truffel uit Carpentras . knolselder . jus corsé

HERTENKALF . Grand Veneur . grondwitloof . pomme dauphine . veenbes 

PARIS BREST . hazelnoot . karamel . vanille . mokka

 

PRIJS 5-gangen            91,00 €
       volledige menu

PRIJS 3-gangen            71,00 €   (niet verkrijgbaar op zaterdagavond en zondagmiddag)
       1 voorgerecht naar keuze, hoofdgerecht + dessert            


Dit menu serveren we enkel van maandag 5 januari tot en met zondag 18 januari.
Ons restaurant sluit daarna definitief de deuren.

In april 2026 openen we BAR BOUSS, een eigentijdse ‘à la carte’ bistro met ons twee – warm, verfijnd en tegelijk toegankelijk. Dagverse producten, pure smaken en een keuken waar kwaliteit en eenvoud elkaar vinden. Een adres voor liefhebbers van mooie producten en een goed glas wijn! Dit op de Grote Markt 16 te Diksmuide.

www.barbouss.be

Wij informeren u graag over de allergenen in onze gerechten. 
Ter info: look en ui zijn basisproducten die in al onze gerechten verwerkt zijn.