Op dinsdag 14 februari, Valentijn, zijn wij zowel 's middags als 's avonds open! 's Avonds serveren we enkel het menu 'Notarishuys' in 5 -of 6 gangen...

 

Crudo van sint-jakobsschelp

shisho & appel

°°°°°°

Ravioli van kreeft 

vadouvan &  Roeselaarse brokkelkaas

°°°°°°

Gelakte rode poon

duindoornbes & mirin

°°°°°°

Tarbot 

peterselie & Wostyn mosterd 

°°°°°°

Krokant gebakken kalfszwezerik & Schorenaer kip

Parijse champignons & truffeljus

°°°°°°

Dessert ‘Zwarte Woud’

chocolade & kersen

 

87,00 in 6 gangen: volledige menu

77,00 in 5 gangen: sint-jakob + ravioli + poon + zwezerik & kip + dessert

67,00 in 4 gangen: sint-jakob + poon + zwezerik & kip + dessert (niet op zaterdagavond)

57,00 in 3 gangen: sint-jakob + zwezerik & kip + dessert(niet op zaterdagavond)

47,00 in 2 gangen: zwezerik & kip + dessert(niet op zaterdagavond)

37,00: enkel hoofdgerecht, zwezerik & kip(niet op zaterdagavond)

 

* selectie hoevekaas ‘Michel Van Tricht’ in plaats van het dessert: + 8,00 Euro (te bestellen voor de maaltijd a.u.b.) *

* Wissel van voorgerecht = + 5,00 supplement *

* Mits vermelding bij reservatie, kunnen wij vis voorzien in plaats van vlees als hoofdgerecht *

* Laatste tijdstip bestelling 6-gangen menu: 's middags om 13 uur, 's avonds om 20 uur *

 

Allergieën of dieetwensen:

  • Wij kunnen enkel rekening houden met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen of zaken die u niet lust. Indien vooraf doorgegeven, passen wij het menu waar nodig voor u aan.
  • Een combinatie van meerdere allergieën is in bepaalde gevallen niet haalbaar. 
  • Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg geen rekening houden.
  • Veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

 

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.